sandstorm och kvinnliga man.

jag tror jag har listat ut varfor thailandarna skrattar at oss. Det maste vara "lilla my"-tofsen i huvudet som vi jamt har. De tror sakert att vi tror att vi ar i Japan och forsoker efterlika dem. Sa ar det alltsa inte, vi vet att vi ar i thailand.

Vi hade hort massa bra saker om huahin innan vi akte hit. Det Emma, framforallt, glomde beratta ar att man formodligen skulle traffa pa en och annan prostituerad thailanska. Eller thailandare. (Rattare sagt ar att pa kvallarna sa bestar gatorna i princip av dem)
Jag och Lina var ute och gick lite i staden igar kvall. Gick in pa en liten gata som verkade ha mysiga resturanger. Vi sag tre tjejer, lattkladda. Log lite osakert och gick forbi. Av nagon anledning sa har dessa lattkladda thailandare VALDIGT morka roster. Hm. Vi gick lite till och insag att denna gatan var nog inget for oss om man sager sa. Pa vagen ut konstaterade vi att de tre lattkladda tjejerna var man. Huh.
Vi drog slutsatsen  att det var dags att ga hem nar en tjej ropade "Sexy Lady" efter mig. Inte jattebekvam med den komplimangen.
En sak till. 70% av alla karlekspar i denna stan bestar av en vit man och en thailanska. Resten far ni rakna ut sjalva.

Idag ska vi till koh tao. Trodde bussen skulle ga lite nar som men gar inte forens 22 i kvall sa jag och Stigge tog oss ner till stranden. Dar tillbringade vi nagra timmar med att lasa i skuggan, UNDERBART! Stranden ar sa fin.
Sen blev det sandstorm och nu blaser det massa ute vilket forde oss hit igen.

Extra plus till Lina som prutade fran 480 till 200. Vi blir battre och battre.
Ikvall ska vi pa nattmarknad och sen vidare och forhoppningsvis traffa stina!

Traningen idag bestod av att forskoa halla sig uppratt nar det borjade blasa. Tur att man har lite benstomme sa att saga...

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skönt att höra att ni tränar...

2009-04-05 @ 11:19:08
Postat av: Hanna

skönt också att höra att ni har de soligt och bra...njut. David hälsar..

2009-04-05 @ 11:21:01
Postat av: Anonym

Hallå där era halvkineser !

hoppas allt är bra, tog en paus i pluggandet o tänkte kolla om det har hänt mågot mer, men ja tycker nog allt att ni e lite dåliga på att uppdatera !=) Lina, ja tror du ska hänga på nästa gång ja ska köpa bil, det verkar ju som du har gåvan att vara en duktig prutare ! må väl...

2009-04-05 @ 21:06:27
Postat av: Basse

förra inlägget var mitt för övrigt =)

2009-04-05 @ 21:07:10
Postat av: Jasna

Njut av värmen:))

2009-04-05 @ 22:36:48
URL: http://justcarpediem.blogg.se/
Postat av: Annie

HAHA, jens blev attackerad av en san dar ladyboy! han kalmde tag honom mellan benen och forsokte ta hans planbok. Sjuka ar dom! :D

2009-04-06 @ 14:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0